27 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu grata un punt al camp de la Fundació Grama (2-2)

Martí Soler va posar-se l'equip a l'esquena per remuntar el 2-0 en contra

G.Moral 25 de setembre de 2017 a les 17:15
Foto: AEC Manlleu

L’AEC Manlleu va aconseguir remuntar un partit i treure un empat, diumenge al camp de la Fundació Grama, molt treballat. El conjunt d’Albert Santanera va veure com el partit se li escapava per moments, després de que el conjunt barcelonès aconseguís dues dianes a l’inici de la segona meitat. Un gran Martí Soler es va posar l’equip a l’esquena ajudant al seu equip a esgarrapar un punt.


El partit va començar de la mateixa forma que la resta que s’han disputat. Els dos equips jugant al tempteig, acostant-se tímidament a les respectives porteries. La primera ocasió va ser pel conjunt visitant quan Cristian Martínez, al minut 8, aconseguia xutar una pilota que va sortir fora. Seguia l’igualtat en el joc i al marcador, ambdós conjunts creaven ocasions però no acabaven de trobar porteria. Però al minut 37 arribava el primer gol del partit. La defensa manlleuenca perdia la posició i deixava un espai entre línies que la Grama va aprofitar per obrir el marcador. Buba aprofitava la badada defensiva i marcava a plaer davant Ivan Fernàndez. Amb el gol, el Manlleu es veia molt desorientat sobre el terreny de joc cosa que la Fundació Grama va aprofitar de valent. Lolo va ser el protagonista, quan primer al 39 enviava un xut el travesser, i seguidament feia el segon sobre el xiulet que marcava el descans. Una gerra d’aigua freda pel Manlleu que veia com el partit s’escapava amb els dos gols visitants.


Però el Manlleu reaccionava a temps a la segona meitat tot i el resultat en contra. De fet els visitants acotaven distàncies gràcies a un gran gol d’Adrià Balagué que tornava l’esperança als manlleuencs. Poc a poc el Manlleu s’anava fent fort i obligava als del Barcelonès a recular distàncies. De cop va aparèixer un gran Martí Soler aportant el perill a la porteria local, que amb insistència va aconseguir segellar el partit amb el segon del Manlleu que acabava esgarrapant un punt de la visita a Santa Coloma.


Un empat molt treballat, on el Manlleu va saber reaccionar a temps per tirar de coratge aconseguir un punt. Un punt que el manté a la quarta posició de la taula. La propera jornada el conjunt d’Albert Santanera rebrà al Municipal a un Cardedeu en hores baixes.

Etiquetes:
Esports