26 d'abril de 2024

Es presenta el volum que aplega els guanyadors del darrer Premi de Narrativa

La principal guardonada va ser Alícia Andreu, amb la narració titulada Jason Porter

elter.net 26 de setembre de 2017 a les 11:33
Una imatge d'integrants del jurat i la guanyadora i finalista amb exemplars del llibre

Dissabte es va fer a Manlleu l’acte de presentació del llibre Jason Porter i altres narracions. És el resultat del recull del XXIII Premi de Narrativa Ciutat de Manlleu. L’esdeveniment va tenir lloc a la sala d’exposicions de Can Puget.


L’autora de l’obra guanyadora, Alícia Andreu, ha explicat que l’edició “ha quedat molt bé, i es pot adquirir a la Llibreria Contijoch de Manlleu”. Ella, en la seva intervenció, va agrair “el premi, la bona qualitat de l’edició del llibre i també l’Ajuntament de Manlleu per fer possible que els escriptors ens fem més visibles”.


Andreu, després d’aquesta narració que ha estat premiada confessa que “ja tinc en ment el proper repte, que podria ser una novel·la”. Actualment, la manlleuenca no resideix a la ciutat però sí que hi treballa; condueix un taller d’escriptora la biblioteca de Manlleu “que encara té les inscripcions obertes”.  


L’alcalde, Àlex Garrido, i una integrant del jurat, Anna Piella “van tornar a llegir el veredicte” i també es van fer fotografies amb els dos premiats que van poder assistir a la presentació, la mateix Andreu i Baltasar Casanova, primer finalista amb l’obra  Rojos de sang els arrossars. La resta de finalistes que han vist la seva obra publicada no van poder-hi ser presents. Es tracta de Josep Bertran, segon finalista amb El cas del col·leccionista de fireta; Eduard Salvador, amb Aquí i allà, i el pseudònim Jonas Helvete amb Successió mortal. Carles Cervelló, de Témenos edicions, tampoc no hi va poder anar per “una qüestió familiar”.

La portada del llibre

Etiquetes:
Cultura