27 d'abril de 2024

L'hereu escampa preestrena el nou disc en exclusiva a l'Ateneu de Manlleu

El concert es farà dissabte, 30 de setembre, a les 7 de la tarda i serà la darrera activitat d'aquest curs a la terrassa

elter.net 26 de setembre de 2017 a les 13:16
Una foto promocional de L'hereu escampa

L’Ateneu Manlleu comença aquesta setmana la nova temporada d’activitats i ho fa amb el concert de presentació de Pren la matinada (Famèlic, 2017), el segon disc de L’hereu escampa. El concert es farà dissabte, 30 de setembre a les 7 de la tarda i serà la darrera activitat d’aquest curs a la terrassa de l’Ateneu.


Les entrades es poden adquirir a Ticketea i abans de l’inici del concert. Aquest duet de Manlleu, format per Carles Generó i Guillem Colomer, és una de les bandes més interessants del circuit alternatiu. L’hereu escampa és una proposta que ha anat guanyant seguidors des de la publicació del primer disc Llamp de Déu (Famèlic, 2013) al qual l’han seguit un parell de singles. El nou disc està ple de nous matisos i de maduresa tant emocional com musical. 


L’hereu escampa es va formar l’any 2010. Provinents d’altres bandes locals com Woses i Turnstile, aquests dos amics va agafar de referència el model emo-punk facturat als anys 90 a l’hora de confeccionar el llibre de ruta que els serviria per deixar les primeres empremtes. Hi ha un parell de fets que marquen la personalitat del grup: l'energia desbordant que transmeten en directe i el seu singular format de duo (bateria i guitarra) que pot recordar a formacions com The White Stripes, Lightning Bolt, No Age o Japandroids.


Amb aquest concert, l’Ateneu Manlleu inicia una nova temporada d’activitats. Continuen les projeccions de cinema documental amb el Docs Barcelona del mes. També es mantenen els Diàlegs, una tertúlia d’actualitat oberta que vol ajudar a generar opinió entre els socis. Aquest curs (de cara al segon trimestre) també es volen potenciar l’oferta de cursos, activitats i formació setmanal que aquest trimestre tindrà el taller de glosa que cada dimecres.


Entre les activitats puntuals de l’any destaquen les activitats de recerca de la memòria històrica. Aquest any, l’activitat serà una caminada al Collsacabra dedicada als emboscats que es farà el diumenge 8 d’octubre. Aquest curs, l’Ateneu també vol eixamplar el seu concepte de cultural. Per això aquest mes d’octubre es posarà en marxa el projecte Sa(bis) per acostar setmanalment els productes de proximitat.

Etiquetes:
Cultura