26 d'abril de 2024

Joan Cros 10è a Malpartida en una cursa molt accidentada

Tot i patir dues fortes caigudes, el de Manlleu va remuntar amb solvència emportant-se l'ovació del públic

S.Cros 26 de setembre de 2017 a les 19:19
Joan Cros #48

Malpartida (Càceres) va albergar, aquest cap de setmana,  la sisena prova puntuable per al Campionat d'Espanya d’MX. Sisena i pot ser última ja que encara esta pendent confirmar si hi haurà una última prova de campionat. Per aquest motiu els pilots de totes les categories van disputar la aquesta competició com si en ella els anés la posició final del campionat

Joan Cros va ser segon en els entrenaments lliures del dissabte. El cap de setmana de carreres augurava un final feliç pel manlleuenc, qui va aconseguir agafar un bon ritme. No obstant això, en els entrenaments cronometrats no va aconseguir marcar una bona volta ràpida i va ser setè. El traçat extremeny havia canviat: pols, pocs desnivells, i molts sots. 
El diumenge no va ser el millor dia de Cros. En la primera tanda, el pilot del Team JCR va marcar el holeshot. No obstant això, la sortida va ser nul·la perquè la graella de sortida no va baixar per a tots igual. En la segona sortida, el #48 va ser atropellat per Hugo Basaula i els altres pilots li van passar per damunt, la qual cosa li va suposar un tall profund en el colze i diversos hematomes. No obstant això, el pilot de Manlleu va aconseguir continuar i remuntar fins a la 11a posició. Una actuació estel·lar i molt aplaudida pel públic. 

La segona màniga, Cros va decidir sortir a pista malgrat els fortes contusions i punts de sutura. Un acte de valentia. Malgrat tot, el pilot de Manlleu es va enganxar en la sortida amb el pilot de Roda de Ter, Francesc Mataró, que havia patit una caiguda, una altra vegada, Mataró i Cros van haver de remuntar des de l'última plaça fins a setè i vuitè respectivament.

A la general el manlleuenc va acabar finalment en desena posició en un cap de setmana molt accidentat, pel pilot del JCR Team. Ara toca guarir el colze i descansar per a les properes proves de MX i SX.

Etiquetes:
Esports