24 d'abril de 2024

Més de 80 empreses de Manlleu s'han beneficiat d'ajuts econòmics de l'OPE per a la millora empresarial

L'ajut abasta àrees com la comunicació digital, màrqueting i vendes, planificació estratègica o bé l'estalvi energètic

elter.net 28 de setembre de 2017 a les 12:36
Una imatge d'arxiu d'una sessió de consultoria

L'Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu continua amb els ajuts econòmics per a la millora empresarial. Es tracta d'un ajut directe d'assessorament especialitzat a mida, per a pimes, microempreses, autònoms i professionals.


En els últims 5 anys s’ha donar suport amb més de 1000 hores d’assessorament, més de 80 empreses han rebut aquest servei, amb una vintena de consultors experts. Anualment, de mitjana, es concedeix aquest ajut a unes 25 empreses del municipi.


El cost per l'empresa és de 90 euros però el servei té un valor molt superior, ja que l'OPE finança gairebé el 90% del preu de les 10 hores d'assessorament altament especialitzat. El consultor es desplaça fins a la mateixa empresa i "assessora en la matèria escollida en sessions de 2 hores". 


L'ajut abasta àrees com la comunicació digital, màrqueting i vendes, la planificació estratègica o bé l'estalvi i eficiència energètica. També contempla la millora contínua i processos de qualitat, la gestió d'equips, la internacionalització i la innovació R+D+i.


Es poden acollir a aquesta prestació totes les empreses del municipi i han de complir requisits com fer un bon ús del servei, complimentar els documents de seguiment i adquirir un compromís de dedicació. Es pot obtenir més informació i adherir-se a la iniciativa mitjançant el correu empresa@manlleu.cat. 


Els ajuts estan finançats per l'Ajuntament de Manlleu, amb la participació de la Diputació i tenen voluntat de continuïtat. 

Etiquetes:
Economia i empresa