26 d'abril de 2024

El Grup Excursionista de Manlleu organitza la 27a edició de la Bicicims

La pedalada arrencarà el diumenge dia 8 d'octubre, a les 8 del matí, a la plaça Sanglas Alsina

elter.net 29 de setembre de 2017 a les 10:41
Una imatge de l'edició del 2016 de la Bicicims

El proper diumenge 8 d’octubre a les 8 del matí arrencarà una nova edició de la clàssica Bicicims. La recollida de dorsals serà a partir de 2/4 de 8 del matí.


El punt de sortida i arribada és la plaça Sanglas i Alsina (davant de les piscines municipals). La pedalada està dirigida a ciclistes d’un nivell mitjà i alt, amants de la muntanya. La prova, no competitiva, uneix bicicleta i muntanyisme i per aquest motiu, les inscripcions es tanquen a 100 participants, evitant així les massificacions de ciclistes i evitant també que es malmetin els espais naturals per on passa el recorregut.


Com cada any, el recorregut transcorrerà per pistes forestals, corriols i trialeres, i fins i tot alguns punts on s’ha de carregar la bici a coll. El circuit d’enguany passa per propietats privades amb autorització de pas exclusiva pel dia de la prova.


Els participants podran escollir entre dos recorreguts. El primer és de 82 Km de distància amb un desnivell de 2.500 metres positius. El segon trajecte és de 110 km amb un desnivell de 3.700 metres positius. Totes les rutes es desenvoluparan exclusivament amb GPS. A l’arribada, tots els participants tindran servei de dutxa i servei per rentar les bicicletes.

Etiquetes:
Esports