26 d'abril de 2024

Isaac Aguilar dóna la victòria al Manlleu davant el Cardedeu (2-1)

El jove lateral va aixecar el Municipal amb un gol al 89

El Ter 2 d'octubre de 2017 a les 16:23
Foto d'arxiu: A. Aumatell

El gol d’Isaac Aguilar al minut 89 va ser clau per donar la victòria a l’AEC Manlleu aquest dissabte al Municipal. El jove lateral manlleuenc que debutava com a titular al primer equip va ser l’heroi d’un partit que es va complicar per moments. Tot i que el Manlleu es va avançar al marcador el Cardedeu va saber aprofitar les ocasions per empatar l’enfrontament.


A part d’Isaac Aguilar, el partit també va tenir un altre protagonista, Carles Roura (Kako), que també debutava amb el primer equip i que va ser el jugador que va portar l’iniciativa del Manlleu fins al minut 81, quan va ser substituït per Èric. El mateix Kako va ser l’artífex de la jugada del primer gol del partit quan va assistir a Jordi Pla per fer el primer gol del partit, al quart d’hora de joc. El Cardedeu patia amb el gol en contra però tot i així encara lluitava per aconseguir l’empat. De fet just abans del xiulet del descans, el Cardedeu va tenir l’empat però el porter manlleuenc va aconseguir desviar la pilota.


A la represa el Cardedeu va agafar l’iniciativa, va sortir a buscar el gol i va obligar al Manlleu a recular. Els cardedeuencs anaven avançant línies amb un Manlleu que perdia el mig del camp per moments i per tant el control de la pilota. El conjunt visitant cada cop s’acostava amb més perill fins que al minut 77 va trobar al recompensa amb un gran gol de Morales. Com és habitual, amb el gol en contra, el Manlleu es va reactivar i va començar a assetjar la porteria visitant. Però fins al minut 89 no va escoltar l’emoció visitant quan en un córner el jove lateral Isaac Aguilar va marcar el gol de la victòria.


Una victòria que regenera al Manlleu que es col·loca tercer a la classificació amb 10 punts.

Etiquetes:
Esports