23 d'abril de 2024

El MAB Manlleu se suma a l'aturada de la Taula per la Democràcia

L'Ajuntament de Manlleu ha decidit que garantirà serveis mínims

elter.net 2 d'octubre de 2017 a les 16:44
La Taula per la Democràcia, que ha convocat l'aturada

El Manlleu Associació de Comerciants (MAB) ha afirmat que se suma a la convocatòria d'aturada general promoguda per la Taula per la Democràcia de cara a dimarts 3 d'octubre. L'Ajuntament de Manlleu ha decidit que aplicarà l’Ordre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per la qual es garanteixen els serveis essencials que s’han de prestar a Catalunya.


Des de consistori han explicat que durant la convocatòria de vaga s’establiran els serveis mínims. Altres equipaments com el Museu del Ter o bé el Mercat Municipal també han comunicat que romandran tancats, així com moltes empreses i també en moltes escoles, com el Carme, faran aturades o bé l'institut Antoni Pous, on en un comunicat diuen que el 95% de professorat i personal no docent s'adhereix a la convocatòria. Algunes entitats esportives, com el Club Bàsquet Manlleu o l'AEC Manlleu, han dit que anul·len els entrenaments i activitats programades.


El president de l'ANC, Jordi Sànchez, i el d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, han animat a secundar l'aturada general a què crida la Taula per la Democràcia després dels "atacs", dels "abusos i les violacions" d'aquest diumenge als col·legis de l'1-O.

Etiquetes:
Política Municipal