27 d'abril de 2024

El proper diumenge, 76a edició del concurs de Colles Sardanistes de Manlleu

Manlleu serà l'escenari d'una de les finals del Campionat de Catalunya en la categoria Gran Final B

elter.net 6 d'octubre de 2017 a les 10:48
El cartell del concurs

La plaça de Dalt Vila acollirà, un any més, el concurs de colles sardanistes que organitza l’Agrupació Sardanista de la ciutat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu i la Unió de Colles Sardanistes. La 76a edició del concurs de Colles Sardanistes de Manlleu se celebrarà el diumenge 8 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia.


Es comptarà amb la presència de la cobla Bisbal Jove que interpretarà peces de compositors de gran renom en el món sardanista, com Eduard Toldrà, Martí Fontclara, Marc Timón, Lluís Alcalà, Xavi Piñol i Enric Ortí.


La ciutat de Manlleu tornarà a ser l’escenari d’una de les finals del Campionat de Catalunya en la categoria Gran Final B i també comptarà, després d’alguns anys, amb el Campionat Territorial Comarques Barcelonines en la categoria Grans i Veterans. En total hi participaran 24 colles d’arreu de Catalunya i on hi haurà representació de les 4 províncies; així hi haurà colles de Barcelona, El Vendrell, Esparreguera, Folgueroles, Girona Lleida, Moià, Puig-reig, Rubí, Sabadell, Sitges, Tordera, Torroella de Montgrí, Vic i les locals de Manlleu.


En el 76è concurs de colles sardanistes de Manlleu, juntament amb les colles dels campionats també hi participaran colles alevins, infantils i juvenils, així com les dues colles locals “1714” i “Encís” que formen part del Grup Sardanista Ocellets del Ter. Enguany, i per celebrar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona s’interpretarà el “Galop olímpic” de Joan Lluís Moraleda. Cal dir que alguns dels balladors que seran al concurs de Manlleu van participar en la cerimònia d’inauguració de l’esdeveniment.

Etiquetes:
Cultura