24 d'abril de 2024

Més de 500 persones a les portes obertes de General Cable a Manlleu

La planta de Manlleu compta amb 96 anys d'història i actualment dóna feina a 400 persones

elter.net 6 d'octubre de 2017 a les 16:28
Una imatge de grup de la jornada a la planta de Manlleu de General Cable

El passat dissabte el Grup General Cable de Manlleu va celebrar la primera Jornada de Portes Obertes amb totes les famílies dels treballadors de la planta. La convocatòria va ser un èxit. Més de 500 persones, van assistir a aquesta jornada.


La planta de la multinacional americana, ubicada a Manlleu va dur a terme aquesta iniciativa per poder oferir una visita de les seves instal·lacions als treballadors i els seus familiars. 


La jornada va comprendre diverses activitats per als més petits, una visita a la planta de producció i una arrossada popular. També es va comptar amb l’ajuda dels fills dels treballadors per fer una pancarta amb el lema “Amb seguretat tornes a casa, t’esperem”, per remarcar la importància que el Grup General Cable atorga a la seguretat dels treballadors.


El Grup General Cable pertany a una multinacional americana. La seva planta de Manlleu compta amb 96 anys d'història i actualment dóna feina a 400 persones. La planta factura entre 100 i 150 milions d’euros fabricant cables d’energia i especials de baixa, mitja i alta tensió.

Etiquetes:
Economia i empresa