27 d'abril de 2024

Manlleu salta a ritme de sardana

El 76è concurs de colles sardanistes torna a reunir grups de tot el país a Dalt Vila

El Ter 9 d'octubre de 2017 a les 09:41
Aspecte de la plaça Dalt Vila, aquest diumenge | @manlleusardanes

Les sardanes van tornar a fer parada a Manlleu aquest diumenge al matí, en el marc del 76è Concurs de colles sardanistes, organitzat per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca. Va ser l’escenari d’una de les finals del Campionat de Catalunya en la categoria B i una parada del Campionat Territorial Comarques Barcelonines en la categoria Grans i Veterans.

La colla manlleuenca de l'"Encís" va obtenir el subcampionat de Catalunya Honor B, empatat amb el tercer classificat. La victòria d'aquesta categoria la va obtenir el grup Conti 2000, de Torroella de Montgrí.

En total hi van participar 24 colles d’arreu de Catalunya, vingudes d’El Vendrell, Esparreguera, Folgueroles, Girona Lleida, Moià, Puig-reig, Rubí, Sabadell, Sitges, Tordera, Torroella de Montgrí i Vic, a més de les locals de Manlleu, “1714” -que va participar fora de concurs- i “Encís”, que formen part del Grup Sardanista Ocellets del Ter. Juntament amb les colles dels campionats també hi van prendre part colles alevins, infantils i juvenils.

Grups participants | @manlleusardanes

Etiquetes:
Cultura