24 d'abril de 2024

Derrota de l'AEC Manlleu davant del Júpiter a La Verneda (1-0)

El conjunt manlleuenc es va perdre a La Verneda davant un Júpiter que va aprofitar les ocasions

G.Moral 9 d'octubre de 2017 a les 16:41
Foto: CE Jupiter

El de diumenge va ser el pitjor partit del Manlleu des de l’inici de la lliga enguany. El conjunt d’Albert Santanera va caure al camp del Júpiter per la mínima (1-0), després que Mamadou marqués pel conjunt barceloní a l’inici del segon temps. D’aquesta forma el Júpiter suma la primera victòria de la temporada i el Manlleu, que amb una victòria es col·locava líder, va deixar escapar tres punts essencials a La Verneda.


El Manlleu recuperava noms importants però en perdia d’altres per afrontar el partit a La Verneda. El conjunt quadribarrat no va troba el ritme en tot el partit, el mig del camp perdia moltes pilotes i la defensa es veia obligada a intervenir en més d’una ocasió.  De fet el Júpiter ja va disposar de dues ocasions clares a la primera de canvi, primer Chiqui i després Ferran, que Carbó va refusar sota pals. El Júpiter prenia la iniciativa davant un Manlleu i veia com Ahufinger tenia la més clara del partit, al 35 de partit però el seu xut sortia escorat per sobre el travesser. Davant un conjunt quadribarrat impotent que no va tenir cap ocasió en tota la primera meitat.


La segona part va ser amb la mateixa tonalitat, un Júpiter còmode al camp fent treballar a Cristian Carbó i un Manlleu desolat. Al 54 arribava l’únic gol del partit, després d’una jugada enrevessada la pilota acabava morta per Mamadou que xutava a plaer posant l’1 a 0 final. Com és habitual amb el Manlleu, amb el resultat en contra es feia més fort i aconseguia fer un pas més. Al minut 76 de partit va arribar la primera ocasió pel conjunt manlleuenc, quan el porter visitant va aturar un servei de falta d’Oriol Vila. El Manlleu agafava l’iniciativa i intentava sumar una diana, però tot i la insistència el Manlleu no va tenir els seus fruits.


Finalment derrota pel Manlleu, que perdia així l’oportunitat de col·locar-se líder de la categoria. Ara toca treballar per enfrontar el proper partit d’aquest cap de setmana, un rival dur com la Muntanyesa al Municipal.

Etiquetes:
Esports