23 d'abril de 2024

Marc Paré Campió del Món Youth sub-21 un any més

El manlleuenc ha revalidat un any més el títol mundial sub-21

G.Moral 10 d'octubre de 2017 a les 16:26
Marc Paré, amb el títol a les mans

Marc Paré ha revalidat per segon any consecutiu títol de Campió del Món Youth sub-21(PWA). Va ser aquest passat cap  de setmana a Alemanya quan el jove manlleuenc, de només 19 anys es classificar entre els 10 millors windsurfistes del món.


Un any més el manlleuenc aconsegueix el títol mundial en modalitat d’onades i poc a poc es va consagrant com un dels millors windsurfistes del món tot i la seva joventut. Ja ha demostrat la seva destresa a la categoria d’onades , davant els millors del  món en diverses ocasions i aquest cap  de setmana ho va tornar a fer realitat.


La prova no va començar del tot bé pel manlleuenc que va haver d’anar a la repesca després de caure derrotat davant el local Philip Köster. Una gerra d’aigua freda per Paré que es veia obligat donar-ho tot per assolir el títol. El manlleuenc va tirar de coratge i va començar a desfer-se dels seus rival. El primer Julian Salmonn, que també era el seu principal rival pel títol mundial i d’aquesta manera el revalidava. A segona ronda també es desfeia dels alemanys Mortiz Mauch i a Klass Voget, però finalment va caure davant el croat Tomas Traversa.


Paré també va prendre part en al modalitat d’Slalom, però amb una actuació més modesta acabant en 45è lloc tot i realitzar una bona actuació.


D’aquesta forma, Marc Paré suma un nou títol mundial que en són quatre en els últims quatre anys en la modalitat d’onades.

Etiquetes:
Esports