Albert Generó guanya la 34a Mitja Marató de Roda en els 10km

Gran cap de setmana pels Apòstols de Bacus amb victòria a Roda i podi a Ripoll

G.Moral 10 d'octubre de 2017 a les 16:46
Maria Aguila a la dreta, al segon calaix del podi
Albert Gerneró creuant la línia d'arribada

Albert Generó va aconseguir la victòria aquest cap de setmana  a la 34a Mitja Marató de Roda de Ter, en la categoria de 10km. El manlleuenc va sortir fort amb el grup capdavanter però poc a poc va anar retallant distàncies fins crear la  línia d’arribada en primera posició.

Les tres distàncies va sortir juntes a afrontar el recorregut amb poc desnivell i molt regular. Generó va sortir molt fort en els primers compassos mantenint-se en tercera posició i sense perdre de vista els seus rivals. A partir del quilòmetre tres el manlleuenc ja era segon i poc a poc anava guanyant distàncies acostant-se a Pep Serra, que era el líder en aquell moment.  A partir del quilòmetre vuit, Generó atrapava al líder i decidia mantenir el mateix ritme que el seu rival fins al final. Tot i així el manlleuenc va augmentar una mica més el ritme en el últims compassos aconseguint creuar la línia d’arribada primer a amb un temps de 35m06s, quatre segons menys que Pep Serra que va ser segon. Dani Cuartero va tancar el podi.

Cap de setmana rodó pels Apòstols de Bacus, que van sumar una victòria a Roda i una segona posició a la Terra de Comptes i Abats on la Maria Aguilar va pujar al segon calaix del podi.