25 d'abril de 2024

Estrena amb victoria del Sénior Femení del CP Manlleu a la pista del Palau (1-2)

Ona Castellví va ser l?autora dels dos gols manlleuencs

D.Osa - CP Manlleu 16 d'octubre de 2017 a les 16:15
cpmanlleu.cat

El sènior femení del CP Manlleu va començar la temporada amb una victòria important contra un dels rivals forts de la categoria, el Generali HC Palau Plegamans, per 1 a 2. Ona Castellví va ser l’autora dels dos gols manlleuencs a la primera part i l’equip va saber mantenir el resultat favorable durant tot el segon temps.

Els dos equips van disposar d’opcions durant els primers 25 minuts però les porteres van estar prou encertades per mantenir la igualtat al marcador. A l’últim tram abans del descans, el Manlleu va donar un cop d’efecte a l’electrònic amb dos gols d’Ona Castellví, l’últim a falta de trena segons pel descans.

A la segona part, el Palau va haver de fer un pas endavant per intentar capgirar el marcador. Paula Ferrón va marcar a falta de més d’un quart d’hora pel final però va ser insuficient davant un Manlleu ben col·locat que ni tan sols va donar opcions a bola aturada.
Dissabte vinent, 21 d’octubre (20.30h), el Manlleu debutarà a casa contra el CP Vila-sana.

Fitxa tècnica

Generali HC Palau Plegamans - 1: Laura Vicente, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Alba Romaguera i Paula Ferrón -cinc inicial-, Daniela Maria Membreño, Carla Fontdeglòria. Mariona Colomer i Júlia Vilarrasa.

CP Manlleu.- 2: Ester Tosar, Laura Barcons, Elisabet Gurri, Raquel Bernadas i Maria Pujadas -cinc inicial-, Ona Castellví, Maria Pujadas, Anna Bulló i Maria Ballesta.

Gols: 0-1, Ona Castellví, min 17; 0-2, Ona Castellví, min 24; 1-2, Paula Ferrón, min 31.