25 d'abril de 2024

Joan Roura porta l'espectacle «Mil Futurs» a l'ETC de Vic

El manlleuenc està al capdavant d'una actuació que combina música, poesia i dibuix

Redacció 19 d'octubre de 2017 a les 11:46
Un instant de l'espectacle | ETC

El director manlleuenc Joan Roura porta a l’ETC de Vic aquest dissabte l’espectacle ambiciós "Mil Futurs" protagonitzat per l’actriu Noemí Morral i el guitarrista Quim Salinas. Es representarà en una doble sessió, a les 7 de la tarda i a 2/4 de 10 de la nit.

L’espectacle té el seu origen a Essaouira, una ciutat de la costa Atlàntica marroquina, on l’actriu Morral va viure vuit mesos al llarg dels quals va començar a escriure poesia i a dibuixar per primera vegada des de la infància. Aquests poemes i dibuixos recorren les seves vivències en la cultura, els paisatges i els carrers d’aquesta ciutat, i el seu procés personal de recerca d’un nou camí després d’una pèrdua important a la seva vida.

La mà de Roura
A partir d’aquí, Roura ha creat un espectacle íntim, en una atmosfera de sons i imatges. Fins a dia d’avui, ja són tretze les representacions que se n’han fet. L’espectacle ha comptat amb l’ajut de la Institució Puig-Porret.

Al final de la funció, es realitzarà un col·loqui amb Noemí Morral i el mateix Joan Roura, acompanyat d’una copeta de cava.

Les entrades de la funció, a la venda

Etiquetes:
Cultura