25 d'abril de 2024

Marta Moreta: «ERC tindrà greus problemes per desenvolupar les polítiques»

La socialista acusa els republicans de "no tenir paraula" i de trencar el pacte de govern "per ideologia"

Enric Gil 31 d'octubre de 2017 a les 11:23
Els regidors del PSC a Manlleu, en roda de premsa aquest dimarts | E.Gil

La portaveu del PSC a Manlleu, Marta Moreta, ha advertit que la ciutat entra en “un moment d’incertesa” i que “ERC tindrà greus problemes per desenvolupar les seves polítiques”. Són declaracions que ha fet aquest dimarts en la roda de premsa convocada per valorar el trencament del pacte de govern. La socialista ha acusat els republicans de “no tenir paraula” i de formes “lletges”: “No hem rebut cap explicació”.

Acompanyada dels altres dos regidors del partit, Alejandro López i Antoni Poyato, Moreta ha aprofitat per repassar la feina feta al llarg del gairebé un any dins del govern i ha destacat la bona relació que han mantingut amb ERC fins ara: “Ha estat una bassa d’oli, no hem tingut discussions de cap tipus”. “El pacte excloïa tots els temes nacionals”, ha reiterat.

Ideologia
Moreta ha acusat ERC de trencar el pacte per una ideologia “que no representa la globalitat de Manlleu” i ha assegurat que se li va plantejar trencar el carnet a canvi de continuar governant. “La seva frustració és la raó per trencar tots els pactes”, ha afegit.

Ni DUI ni 155
La socialista també ha dedicat algunes paraules a la situació política del país i ha subratllat que “el PSC sempre s’ha mantingut en contra de la violència de l’1-O i contra l’empresonament dels dos Jordis”. “Sempre hem dit no a la DUI i no al 155”, ha afegit, tot i que ha evitat criticar el suport del PSOE a la intervenció, fent pinya amb PP i C’s.

Etiquetes:
Política Municipal