Rafa Botello acaba 7è a la Marató de Nova York

El manlleuenc culmina una temporada per emmarcar

Redacció 9 de novembre de 2017 a les 12:15
Rafa Botello, atenent la premsa a Nova York | @rafabotello79

Rafa Botello va obtenir el passat cap de setmana una gran 7a posició a la Marató de Nova York a la categoria T42. El manlleuenc va fer una gran cursa i es va quedar a només 9 segons del podi, amb un temps d’una hora, 40 minuts i 31 segons.

A les xarxes socials, Botello considera que després d’aquest resultat és “la millor temporada de la meva vida”. I és que a banda de la cursa del passat diumenge, ha estat 5è a la Copa del Món a Londres, 8è a Boston amb rècord d’Espanya inclòs, 5è a Chicago i 1r a Dubai.

El manlleuenc també ha apuntat que, després de la marató de diumenge, es converteix en el primer atleta de l’Estat en completar les cinc grans curses de Boston, Londres, Berlín, Chicago i Nova York en un mateix any.