26 d'abril de 2024

Ginesta Mary, nova presidenta del Grup de Defensa del Ter (GDT)

L'entitat renova la junta que per primera vegada estarà encapçalada per tres dones

Redacció 9 de novembre de 2017 a les 12:18
Mary, la primera per l'esquerra | @GrupDefensaTer

L’activista Ginesta Mary relleva Sergi Solà com a president del Grup de Defensa del Ter (GDT). És una de les decisions que va prendre l’entitat en l’Assemblea anual celebrada el passat diumenge al Centre Cívic de Can Pau Raba de Vic. També es va aprovar el canvi de junta que, per primera vegada, estarà encapçalada per tres dones.

El relleu és continuista i ja estava previst perquè la junta de Solà havia prorrogat el mandat inicial de tres anys i ara en sumava sis al capdavant de la institució. La voluntat de les noves encarregades és seguir “la defensa del riu i incidir en els diferents conflictes ambientals, socials i econòmics que pateix la Conca del Ter”.

El grup amb seu a Manlleu també va fer un repàs de la tasca de les diferents àrees de treball i va canviar de data de l’assemblea anual de socis i sòcies de l’entitat, que es farà cada primavera.

Situació del país
L’Assemblea també va debatre el paper del Grup en la situació política de país. Va apostar per “ser actius en el procés constituent” per crear una nova relació amb l’entorn des d’una perspectiva ecologista.

La jornada va finalitzar amb una arrossada vegetariana.

Etiquetes:
Societat