26 d'abril de 2024

La cursa popular «Córrer per córrer» supera el quart de segle

Abans de començar es lliuraran a Osonament els 6.000 euros recaptats a la Marató solidària per relleus

Redacció 9 de novembre de 2017 a les 13:17
Instantània de l'edició del 2015 | Club Olímpic Manlleu

La popular “Córrer per córrer” de 10 km. torna aquest diumenge per 26a vegada, superant el quart de segle de curses. El punt de sortida serà la pista d’atletisme, just al costat del Pavelló Municipal, a les 10 del matí, i el recorregut transcorrerà pel passeig del Ter i agafarà direcció a la Gleva, passant per espais com “La Moreta” o el “camí vora Ter”.

La cursa comptarà amb un punt d’avituallament a la meitat i un esmorzar al final. També hi haurà servei de dutxes i vestidors al mateix Pavelló i servei de fisioteràpia a càrrec de Fisio AUREA.

Osonament
Abans del tret de sortida, es farà el lliurament del xec solidari a Osonament, destinatària dels donatius recaptats en la Marató Solidària 4xM i en els actes de la Festa de l’Esport que es van celebrar el passat 16 de setembre. L’import serà de 6.413,99 €.

El lliurament dels talons anirà a càrrec del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manlleu, Enric Vilaregut, el president del Club Olímpic Manlleu, Eduard Arumí, i Pere Puig, de l’Òptica Torrents, com a patrocinador i organitzador de la Marató.

Inscripcions
La inscripció a la cursa de diumenge és gratuïta fins el divendres a les 12 de la nit. El mateix diumenge la inscripció tindrà un cost de 4 €. Es poden fer a través del lloc web www.olimpicmanlleu.cat.

Etiquetes:
Esports