26 d'abril de 2024

10 anys de «Cante Flamenco» jove a Manlleu

La Peña Flamenca celebra la dècada de vida del Festival amb un cartell de luxe

Redacció 9 de novembre de 2017 a les 13:19
El cap de cartell d'aquesta 10a edició

L’emblemàtic  Festival Flamenco jove organitzat per la Peña Flamenca de Manlleu arriba als 10 anys aquest dissabte amb una edició especial a partir de les 7 de la tarda que unirà artistes convidats i de la mateixa entitat.


El cap de cartell serà José Antonio Romero “El Perrito”, guanyador del darrer Concurs de Cante ‘El Candil’, que organitza la mateixa entitat. Es tracta d’un cantaor jove de 28 anys natural de Cadis, amb un estil molt tradicional i profund.


La seva victoria al concurs manlleuenc també li ha servit d’aval per prendre part en d’altres certàmens com el concurs ‘La Lampara Minera de la Unión’ considerat el més important del món. Al toque, l’acompanyarà Edgar Vilá, un osonenc virtuós de la guitarra que també ha format part de la Peña durant molts anys.


El cartell el complementarà, Cristian Ruíz, de Toledo, que aportarà un cante renovat amb un timbre propi, acompanyat a la guitarra pel jove vigatà, Carles Martos. Per acabar amb la jornada, diversos “cuadros de baile” de la Peña Sincay, Raíces, Sinlache i Sal y Pañí, també pujaran a l’escenari per donar un valor afegit al festival. Totes les actuacions es faran a la seu de l’entitat.

Cartell del Festival

Etiquetes:
Cultura