24 d'abril de 2024

Més d'una desena d'entitats de Manlleu organitzen la Castanyada Popular

Castanyes, panellets, jocs i actuacions musicals en una matinal festiva a la Plaça Vilamirosa, aquest diumenge

Redacció 10 de novembre de 2017 a les 14:06
La Castanyada Popular, l'any passat | C.Navarro GFM

Onze entitats manlleuenques amb la col·laboració de l’Ajuntament organitzen aquest diumenge la ja tradicional Castanyada Popular a la Plaça Vilamirosa. La jornada matinal, pensada sobretot pels més petits, començarà a 2/4 d’11 i espera una bona afluència de veïns.


Com és costum, se servirà un esmorzar amb castanyes, pa torrat amb oli o “migas” i panellet que valdrà 1€ pels majors de 10 anys. I, paral·lelament, hi hauran jocs per a petits i grans, taller de panellets i actuacions musicals.


L’organització de l’acte uneix esforços d’una onzena d’entitats: Associació de Veïns del Barri de l’Erm, Aula Mercat del Mercat Municipal de Manlleu, Temps x Temps, Agrupament Escolta i Guia Arrels, Jameiat Essalam, ACA Peña Flamenca de Manlleu, Associació de Botiguers de la Part Alta de l’avinguda de Roma, Associació Cultural Pro-Ateneu Manlleu, Associació de Veïns del Barri La Coromina, Associació de Veïns del Barri Vilamirosa i Associació de Malians d’Osona. A més de l’àrea de Participació Ciutadana del consistori.

Cartell de la jornada

Etiquetes:
Societat