25 d'abril de 2024

La Cambra de Comerç premia l'empresa manlleuenca Confialiments Ter SL

El guardó reconeix "l'esforç i dedicació que hi ha al darrera de l'organització, eficiència i prospecció"

Redacció 12 de novembre de 2017 a les 12:22
Dia de la Cambra a Osona

La Delegació de la Cambra de Comerç a Osona ha reconegut aquesta setmana l’empresa manlleuenca Confialiments Ter SL com una de les quatre més destacades de la comarca d’aquest 2017. Ho va fer en el Dia de la Cambra a Osona el passat dijous, en l’acte anual més emblemàtic de la institució.


Confialiments Ter va ser premiada en la categoria d’agroalimentari per “l’esforç i dedicació que hi ha al darrera de l’organització, eficiència i prospecció en la industrialització de la carn de vedella del projecte que ha contribuït al creixement del teixit econòmic de la comarca d’Osona”.


A més de l’empresa manlleuenca també es van guardonar el restaurant Fonda Sala, Liquats Vegetals SL i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic. Josep Pujolasos i Àngel Pujolasos, per la seva banda, van ser els empresaris reconeguts per la seva trajectòria empresarial.


El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, el president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, i la presidenta de la delegació a Osona, Montserrat Braut, es van encarregar d’obrir l’acte; i l’alcaldessa de Vic, Anna Erra, de cloure’l.

Etiquetes:
Economia i empresa