25 d'abril de 2024

Clara Roquet guanya el Festival de Curtmetratges de Manlleu amb «Les bones nenes»

La 15a edició del certamen també premia el "No offense" de Kris Borghs i "Martien" de Maxime Pillonell

Enric Gil 13 de novembre de 2017 a les 09:17
Roquet, després de rebre el guardó | @manlleuinshort

L'osonenca Clara Roquet ha guanyat el Gran Premi del Jurat del Festival de Curtmetratges de Manlleu per “Les bones nenes”. Roquet és una de les figures emergents del sector que ja va sorprendre emportant-se un Gaudí el 2016 pel curt “El Adiós” i que ara també ha estat reconeguda "a casa". La de Malla va rebre el guardó aquest diumenge a la nit en la gala d’entrega de premis d’un certamen que ha celebrat el 15è aniversari.


A banda de Roquet, el Premi al Millor Curtmetratge d'Animació se l’ha endut el treball de Kris Borghs “No offense” i el Premi del Públic “Martien” de Maxime Pillonell. També s’ha atorgat el Premi Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya al Millor Curtmetratge d'Osona a “Celebració”, de Pau Cruanyes i Gerard Vidal.


El Festival de Curtmetratges de Manlleu ha projectat 36 curts a la secció oficial, 10 en l’apartat d’osonencs i 14 curts d’animació; 60 en total. En aquesta 15a edició, el festival ha rebut obres de procedències tan variades com Cuba, Alemanya, Estats Units, Iran, Bulgària, França o Romania, entre d’altres.

Etiquetes:
Cultura