26 d'abril de 2024

Derrota per la mínima del Manlleu fora de casa (2-1)

L'AEC Manlleu segueix sense treure bons resultats fora de casa

G.Moral 13 de novembre de 2017 a les 17:48

L’AEC Manlleu segueix sense trobar la tecla fora de casa. Aquest diumenge va tornar a caure derrotat a domicili, aquesta vegada davant el Manresa per 2 a 1.  Tot i que va mostrar una bona imatge, els de Jordi Salvanyà van acabar caient després de que Lladó al 66 fes el gol de la victòria local.

El Manresa s’avançava a la primera de canvi, quan al minut 8 quan Brian amb una jugada individual des del mig del camp es plantava davant Carbó que no podia fer res per evita el primer gol. A partir d’aquí el Manresa es feia amo i senyor del partit, davant un Manlleu que li costava mantenir la possessió de la pilota. D’aquesta forma, el Manresa seguia a l’ofensiva amb un Brian protagonista intervenint en pràcticament totes les jugades de perill del conjunt local. No va ser fins al 34 quan el Manlleu va aconseguir arribar a la porteria defensada per Tienda, quan el xut de Martí soler va sortir fregant el pal.

Salvanyà va motivar als seus jugadors que van sortir amb una marxa  més a la segona part pressionant de molt aprop al rival que perdia la possessió contínuament. A partir d’aquesta pressió va arribar el gol de l’empat. En un mal refús del porter local, Tienda, que va recollir Martí Soler va acabar amb penal que el mateix capità manlleuenc va transformar.  Amb l’empat el Manlleu entrava en el partit i qui també Manel Sala, que es retrobava amb el seu ex equip. El mateix Sala va ser l’assistent del gol de la victòria manresana amb una passada magistral d’escola que Lladó rematava fent el 2 a 1 final.

Els dos conjunts van seguir buscant el gol, però finalment el resultat va acabar amb victòria local. Derrota que situa al Manlleu a mitja taula, novè amb 16 punts.