26 d'abril de 2024

Joan Cros aconseguix dos podis a l'SX Tempere a Finlàndia

Un segon lloc divendres i un tercer dissabte que va servir per demostrar el bon moment del manlleuenc

El Ter 13 de novembre de 2017 a les 18:44
Joan Cros #48

Cap de setmana per emmarcar del pilot manlleuenc del JCR Team que va aconseguir dos podis en les dues sessions del Supercròs de Tempere (Finlàndia).

Una prova de supercròs en un escenari cobert i comptable pel circuit internacional de la modalitat. Cros va competir amb un seguit de pilots mundialistes com  Harri Kullas, Alex Ray o Hugo Basaula.

DIVENDRES

Heats & Final 

En el primer heat, el pilot de Manlleu ha estat segon per darrere de Harri Kullas. Basaula tancava el Top3. En el segon heat el manlleuenc havia de remuntar ja que s’enganxava amb Jere Haavisto i acabava al terra. Finalment el manlleuenc creaua la línia en vuitena posició però que no li impedia disputar la final.

En el primer dels dos main events, Joan Cros sortia i havia de remuntar. Quan Cros ja anava quart s'ha trobat amb un Hugo Basaula ferm i amb ritme sent impossible avançar-lo conformant-se així amb el quart lloc. Una merescuda quarta posició per Cros després de Kullas, Ray i Basaula. 

A la segona final, Cros era segon després de fer el holeshot i ser abatut per Harri Kullas. Finalment, una segona posició de la general per al manlleuenc després d’aconseguir ser quart i segon respectivament.  

Joan Cros: "He corregut bé, i els factors externs ens han ajudat. Espero poder donar-ho tot demà"

Face to Face 
El pilot de JCR arribava fins a la semifinal, on l’americà Àlex Ray, que va marcar un ritme vertiginós a la part final, s’emportava la victòria i també la victòria a la final.

DISSABTE

Heats&Final

El pilot de Manlleu s’emportava el primer dels dos heats. En el segon, el rider del JCR ha acabat tercer. EL primer i tercer lloc respectivament li atorguen la passada directa a les dues finals del dissabte. 

A la primera final, Cros era quart, després de sortir des del darrere, el de Manlleu ha remuntat fins a la quarta posició. Ray, Kullas i Haavisto completaven el top3. 

En el segon main event, “El Coyote” ha aconseguia el holeshot i, després d'una fèrria lluita amb Ray i Kullas, va ser relegat a la tercera posició. Finalment, doncs, tercer calaix del podi per a Joan Cros. Un podi més en la seva temporada de SX hivernal. 

Face to Face

Joan Cros guanyava el face to face després de batre a Ashley Greedy a la final mostrant un espectacle que va acabar amb l’ovació  e tot el públic assistent.

Cap de setmana immillorable del manlleuenc  a Finlàndia que ja ha tornat per seguir treballant amb la emproada d’hivern dins el circuit internacional de supercros.

Joan Cros, segon, al podi del primer dia

Etiquetes:
Esports