El CP Manlleu cau a casa davant el líder (3-4)

El conjunt manlleuenc es va mostrar molt solvent davant el Calafell, líder de Primera Divisió

El Ter 20 de novembre de 2017 a les 18:16
Aniol Mangas. Foto:A.Aumatell

El CP Manlleu va encaixar la primera derrota de la temporada a casa, davant el líder. El conjunt manlleuenc va perdre per la mínima al municipal (3-4) en un partit que es va disputar aquest dissabte a la tarda. Estira i arronsa entre els dos conjunts que va demostrar també la bona forma en què es troba el conjunt del Panadès, que suma una victòria més a la lliga.

El Calafell s’avançava només començar el partit  amb una gran jugada de Torné, tot i així el Manlleu responia a temps  a mans de Ballart que just després posava l’empat al marcador. De nou el Calafell responia amb el segon Amb un gol de Gerard Vergés que aprofitava un rebot  i marcava des de la frontal. El Manlleu, amb el factor pista a favor, va mostrar-se molt més actiu que el líder portant l’iniciativa en tot moment. D’aquesta forma el conjunt local aprofitava l’embranzida per fer el 2-2, al minut 16 Pujades agafava una pilota dins l’àrea posant l’empat amb què s’arribaria al descans.

La Segona part va començar de nou amb un gol del Torné que donava l’avantatge al Calafell. El partit es trencava amb un joc molt travat, fet que va fer que les ocasions més clares arribessin a pilota parada. De fet, de nou l’empat del Manlleu va arribar a pilota aturada quan Ballart transformava un falta directe. Just després Albesa veia la targeta blava i el Manlleu mirava d’aprofitar l’avantatge per marcar però no va ser possible. El final del partit va ser vertiginós i de  nou una falta directa va ser clau, quan el mateix Albesa marcava posant el 3 a 4 final.

Amb la derrota el Manlleu suma nou punts i es manté a la cinquena posició.