25 d'abril de 2024

El sénior femení del CP Manlleu empata a casa davant Las Rozas (3-3)

El Manlleu va patir les conseqüències del joc ben estructurat de Las Rozas

El Ter 20 de novembre de 2017 a les 18:37
cpmanlleu.com

El sènior femení del CP Manlleu no va poder passar de l’empat (3-3) del seu partit, a casa, davant Las Rozas. El joc a la italiana del conjunt madrileny va condicionar el joc manlleuenc, que consistia en treballar molt en defensa i llençar-se a l’atac.


El conjunt manlleuenc tot i tenir l’iniciativa va tenir moltes dificultat per generar jugades de perill. Tot i així el primer gol arribaria per una errada de la defensa madrilenya quan la jugadora Galeassi desviava la pilota pròpia porteria. El Manlleu seguia però pressionant la porteria visitant, Ona Castellví va estavellar un xut al pal en una jugada molt clara, de la mateixa forma que Galeassi que va copiar a Castellví.


La segona part va començar amb una falta directe pel conjunt madrileny que Ester Tosar va aturar ell llançament. Poc després Lapolla posava l’igualada la marcador  aprofitant la superioritat numèrica. Burgaya desfeia l’empat al 36 amb el segon pel Manlleu però de nou l’efectivitat al contraatac de Las Rozas tornava a posar l’empat al marcador a mans d’Antúnez. Poc després la jugadora més activa del conjunt visitant Galeassi capgirava el marcador posant el 2 a 3. El Manlleu, amb el desavantatge va intentar empatar l’empat i l’esforç va tenir la seva recompensa amb un gol de Bernardas.


D’aquesta forma el Manlleu suma un punt més i manté la tercera posició de la taula.

Etiquetes:
Esports