25 d'abril de 2024

L'equip de govern de Centelles aprova destinar els diners provinents del govern central a arranjar carrers

La major part de la inversió, 510.000 euros, es dedicaran a la millora del carrer Sant Joan

El Ter 24 de desembre de 2008 a les 14:07
Una imatge del centre de Centelles
El ple municipal de Centelles va aprovar dilluns en sessió extraordinària demanar la subvenció del Fons Extraordinari d'Inversió Local per invertir-la en la remodelació d’una quinzena de carrers. El grup de CiU, a l’oposició, va votar-hi en contra, i també la regidora d’Alternativa per Centelles.

Els projectes que es volen finançar a Centelles tenen un cost 1.222.000 euros, que és la quantitat que toca al municipi segons els habitants. La major part de la inversió, 510.000 euros, es dedicaran a la millora del carrer Sant Joan. L’alcalde, Miquel Arisa, concreta les reformes. La resta de recursos es destinaran a la reforma d’altres carrers, fins a 15, com la Ronda Raureda, el carrer Ronda Tàpies, el Ronda esports, Riumundé o Indústria. A cada un d’ells, segons Arisa, es resoldran les necessitats existents, ja siguin d’enllumenat o de pavimentació.

El regidor de CiU Miquel Matavacas explica que des del principi no han estat d’acord amb la reforma proposada pel carrer Sant Joan. Segons diu, es segueix amb el ‘mal disseny’ que s’està fent al centre urbà i s’han desestimat, en canvi, projectes com la reforma del carrer del Serrat o la continuació del passeig. Altres projectes de CiU eren arranjar l’aparcament de darrere la Renfe.

D’altra banda, dilluns dia 29 es celebrarà un ple ordinari on, entre altres temes, s'aprovarà el pressupost per a l’any 2009.
Etiquetes:
Política Municipal