24 d'abril de 2024

Joan Cros 6è millor pilot d'Europa en Supercròs

Una sisena posició que demostra el gran moment de forma que viu el pilot manlleuenc

S.Cros 20 de novembre de 2017 a les 16:48
Joan Cros a Polònia

Gdansk (Polònia) ha albergat aquest cap de setmana el Supercross King of Poland, l'única prova del Campionat d'Europa de Supercross 2017. El Ergo Arena ha acollit l'esdeveniment amb un ple de públic i un pur espectacle a la pista.  El pilot del Team JCR, Joan Cros, arribava en molt bon estat de forma després d'aconseguir dos podis el cap de setmana passat en Tampere (Finlàndia). Una motivació extra que va servir perquè el manlleuenc acabés el certamen europeu en sisena posició.


Entrenaments


La primera presa de contacte pel pilota manlleuenc no va ser del tot bona, ja que no acabava de trobar el feeling amb la nova muntura de KTM en què va disputar el campionat. Tot i així Cros aconseguia signar el quart millor temps en aquests entraments cronometrats, per davant seu Maillard, Thury i Basaula que van tancar el top3.  


Head & Final


Només els quatre millors pilots tenien l’accés directe a la final, d’aquesta forma es complicava la cosa per a Cros a la final. El manlleuenc sortiria cinquè i, en una curs de menys a més, va saber jugar el seves cartes. A poques voltes pel final el manlleuenc, després d’una lluita aferrissada amb Marcus Lee Soper, aconseguia col·locar-se en quarta posició. Cros va aguantar molt bé les envestides rivals aconseguint la quarta posició final i el pas directe al main event del campionat europeu.


Una final que aniria de més a menys. Cros aconseguia el holeshot mantenint la primera posició durant un seguit de voltes. Però poc a poc perdia pistonada i era per superat per Col·le, Mailllard i Thury. El manlleuenc no podia seguir el ritme capdavanter i va mirar de mantenir la quarta posició però la duresa de la cursa el va relegar a la sisena posició, després que Basaula i Brunell el passessin. Finalment sisè a la cursa i sisè millor pilot d’Europa.


Un gran resultat per al manlleuenc, que segueix treballant per complir les seves metes i, sobretot, el seu somni: córrer sis proves del AMA SX 2018.

Etiquetes:
Esports