27 d'abril de 2024

Manlleu es conjura contra la violència masclista amb diferents actes

Lectures, gimcanes, tallers i projeccions en el marc del 25-N

elter.net 24 de novembre de 2017 a les 12:47
Concentració a Plaça, aquest dijous | C.Navarro GFM

Manlleu es mobilitza amb diferents actes pel 25-N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Alguns ja s’han celebrat al llarg de novembre i d’altres es concentraran al cap de setmana. Aquest dijous hi ha hagut una mobilització amb activitats a la Plaça Fra Bernadí.

Alumnes d’Integració Social de l’Institut Antoni Pous i Argila i l’Institut del Ter han llegit un manifest i després hi ha hagut una sessió de Fotoemoció, una gimcana de ”Dones fortes, filles i fills valents” –organitzada pels estudiants, Maresmon i SIAD de Manlleu- i una actuació de la Peña Flamenca de Manlleu.

Dissabte
Ja de cara al cap de setmana, la Biblioteca acull dissabte la primera sessió d’un taller de còmic autobiogràfic per a dones a les 10 del matí. Tres hores per endinsar-se, a través del dibuix, en l’expressió de les pròpies vivències i experiències individuals i col·lectives.

I a la tarda, La Xinxa Feminista participa en un acte conjunt amb altres entitats de la comarca per “enterrar la violència masclista”. Serà en una rua que començarà a la plaça del Carbó de Vic a les 6.

Diumenge
El Cinema Casal Gràcia de Manlleu també hi posarà el seu granet de sorra amb la projecció de la pel·lícula “Masaan” de Neeraj Ghaywan, que tracta del càstig i l’opressió que pateixen persones que no respecten les tradicions en països hinduistes.

Tríptic La violència no és un joc

Una de les activitats | C.Navarro GFM

Una de les activitats | C.Navarro GFM

Una de les activitats | C.Navarro GFM

Etiquetes:
Societat