26 d'abril de 2024

Manlleu posa les urnes per culminar el procés participatiu del passeig del Ter

Des de la setmana passada i fins al 5 de desembre la ciutadania pot triar 3 de les 16 propostes

Enric Gil 27 de novembre de 2017 a les 13:43
Una zona del passeig del Ter | Arxiu elter.net

Les persones empadronades a Manlleu que siguin majors de 16 anys ja poden votar per internet o presencialment –a la Biblioteca, el Casal Cívic Frederica Montseny i al Lab Manllleu- 3 de les 16 propostes pel vora Ter. L’Ajuntament s’ha compromès a tirar endavant aquelles que obtinguin més suport fins arribar a un import de 22.500 euros.

Les opcions que es posen a votació per la millora del Passeig del Ter han sorgit també de la mateixa ciutadania que va participar en les primeres fases d’un procés que va començar a finals del 2016. Fins a unes 800 persones van posar-hi el seu granet de sorra omplint qüestionaris i participant en debats.

Propostes
Les 16 propostes que es poden triar ara són les següents: millora del camí entorn del pavelló i el pont del tren; millora del camí entorn de can Mataró i l'empresa Dolcet; Fira del circ; ampliació i millora del parc lúdic i de salut; millora de la zona per a autocaravanes; potenciació de rutes i circuits entorn de la pista d'atletisme; potenciació de rutes i circuits entorn el camí del canal industrial; ordenació dels horts urbans existents; actuacions de conservació del bosc de ribera; millora de l'entorn de la pista de La Salle i el parc infantil; rutes cicloturístiques familiars; estudi urbanístic de construcció de la passera; millora de l'enllumenat entorn del pavelló; millora dels espais per passejar entorn del pavelló; projectes de recuperació de fonts, i itinerari d'educació ambiental per l'interior del bosc de ribera.

Segons l'Ajuntament, les dades personals que es recullin de la ciutadania s’emmagatzemaran de forma encriptada per a garantir el seu anonimat i confidencialitat. Està previst que la presentació de resultats es faci la setmana de l’11 de desembre.

Vota al procés participatiu

Etiquetes:
Política Municipal