26 d'abril de 2024

Joan Cros pateix una caiguda a Lió que el fa passar per quiròfan

El manlleuenc es perdrà la primera cita del AMA SX a Anaheim 1 però espera poder ser a al següent

G.Moral 27 de novembre de 2017 a les 16:11
Joan Cros a Lió

Joan Cros ha hagut de passar per quiròfan aquest cap de setmana, per ser operat d’una fractura de cúbit i radi al seu braç esquerra. Una caiguda durant la disputa del Supercross de Lió en els entrenaments cronometrats va ser la causa de la lesió. Una lesió que fa reconsiderar al pilot manlleuenc la seva planificació de la temporada, de cara a la participació al AMA SX.


En un primer moment nos emblava que la caiguda que patia Joan Cros a Lió tingués un abast tant greu. Després de les primera exploracions ja es va veure que la lesió contemplava fractura, així que va arribar el moment de sotmetre's a noves proves per determinar l'abast. Després de quedar clar l'abast de la dolència, Cros es va sotmetre a una operació que va finalitzar amb èxit.


Aquest contratemps propiciarà que el seu somni de tornar al AMA Supercross en les primeres carreres s'hagi vist truncat, encara que el propi pilot ens explica que no deixarà la seva lluita per poder optar a altres cites del prestigiós certamen.


“La veritat és que no em queda més que acceptar que aquest esport és així. Hi ha caigudes, risc i en ocasions lesionis… però és el que ens apassiona i ja sol pinso a tornar als entrenaments. Una llàstima el no poder estar en Anaheim I, però lluitaré amb totes les meves forces amb l'objectiu de poder córrer en altres de les carreres. Seguim amb el projecte de venda de material i amb les meves ganes i treball i el vostre suport espero donar bones notícies en el menor temps possible. L'agenda varia, les inquietuds no… gràcies a tots els que m'esteu ajudant perquè sense vosaltres res seria possible. Posem el comptador a zero, comencem la feina, ja!”.

Etiquetes:
Esports