26 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu trenca la mala ratxa a domicili amb un empat a Banyoles (1-1)

Una primera part ensopida va donar pas a una segona amb diverses ocasions pels dos conjunts

G.Moral 27 de novembre de 2017 a les 17:06
Martí Soler. Foto: A.Aumatell

L’AEC Manlleu va aconseguir treure un punt a domicili i d’aqueta manera trencar la mala ratxa fora del municipal. El conjunt de Jordi Salvanyà va demostrar el gran moment de forma per on passa tot i que el resultat va tenir un regust agredolç després del gran joc que va desplegar al camp del Banyoles.

El Manlleu va ser superior en gran part de partit, de fet les primeres ocasions de perill van ser pel conjunt quadribarrat. Primer amb un xut de Kako que va blocar el porter Gallardo i seguidament un pal de Marçal. Tot i que a mesura que avançava el partit els manlleuencs patien per acostar-se a la porteria visitant. Una primera part que no va tenir gaire res més a dir amb un joc travat  i amb poques ocasions, fent honor el gran treball en defensa dels dos conjunts.

La segona part va començar amb una tònica molt semblant però poc a poc va anar agafant ritme. El Banyoles agafava l’iniciativa i pressionava amb contundència al conjunt de Jordi Salvanyà. Una primera ocasió local que el porter Ivan González va aconseguir enviar a córner després d’una gran estirada. En aquesta jugada arribaria el primer gol del partit, llançament de córner que Jordi Sala remata sol fent l’1 a 0 al minut 57. El Manlleu es posava les piles després del gol augmentant l’atac a la porteria de Gallardo. Al minut 60 Barceló era expulsat per segona amonestació i això va fer que els manlleuencs encara agafessin un grau més de confiança. El Manlleu anava directe a buscar el gol, primer ho va intentar Cristian amb un xut que va aturar el porter local i després Kako amb un xut que va marxar fora. Però, una vegada més, el capità manlleuenc va tornar a marcar la diferència. Martí soler aconseguia l’igualada al minut 82 després de transformar un servei de falta molt ben executat. De nou Martí Soler va tenir l’oportunitat de desfer l’empat però el seu servei de falta va sortir fregant el travesser.

Finalment empat a Banyoles que deixa el Manlleu tranquil a la part mitja alta de la taula amb 20 punts.