24 d'abril de 2024

El CP Manlleu no aprofita les ocasions i perd a Mataró (1-3)

El conjunt manlleuenc no va saber aprofitar la superioritat numèrica ni aprofitar les ocasions a temps

G.Moral 27 de novembre de 2017 a les 18:52
Foto:A.Aumatell

El CP Manlleu va caure aquest cap de setmana a la pista del Mataró en un partit on no va saber aprofitar la superioritat numèrica de què va disposar en alguns moments. Una derrota que fa baixa al Manlleu a la taula, és setè sumant nou punts.


El partit va començar amb el gol local de David Montero en el primer minut de joc. El joc es va repartir per moments, amb ocasions a les dues bandes, però amb un Mataró superior. El conjunt de Jefa Rovira però aconseguia l’empat després que als 10 minuts de joc Adrià Ballar culmines una falta directe posant les taules al marcador.   A partir d’aquí el Manlleu va començar a dominar a la pista però no al marcador. Semblava que la remuntada era possible després de que el col·legiat ensenyés una targeta blava a Quim López i deixar al Manlleu amb superioritat numèrica. Però la cosa es va posar en contra ja que qui va aconseguir l’avantatge al marcador va ser el Mataró amb un gol de Lladó, sobre el xiulet que marxava el descans.


La segona meitat va seguir igual que la primera amb un Manlleu amb oportunitat però sense sentenciar, qui si ho va aprofitar va ser Molist que al minut 36 sentenciava el partit amb el tercer pel Mataró.


Derrota que fa baixar al Manlleu a la setena posició sumant nou punts, d’aquesta forma el Manlleu s’afiança a la part mitja de la taula.

Etiquetes:
Esports