25 d'abril de 2024

Ràdio Pista presenta nova directiva el proper 27 de desembre enmig d'un acte de commemoració dels seus 25 anys

Ràdio Pista vol donar-se a conèixer a Balenyà i aconseguir un paper més destacat dins el món radiofònic osonenc

El Ter 24 de desembre de 2008 a les 20:08
Imatge de Ràdio Pista
La ràdio municipal de Balenyà, Ràdio Pista, presentarà de forma oficial el nou aparell directiu el proper 27 de desembre. L’acte de presentació se celebrarà al pavelló d’esports de Balenyà a les vuit de la tarda. Ràdio Pista aprofitarà l’acte per presentar els nous projectes establerts pel 2009 i la programació de la nova temporada, així com també commemorar el seu 25è aniversari.

El canvi de directiva de Ràdio Pista respon a la intenció de ser coherent amb el nou rumb que vol adquirir la ràdio. Segons Joan Iglesias, el nou director de Ràdio Pista, la ràdio vol donar-se a conèixer al municipi i aconseguir un paper més destacat dins el món radiofònic de la comarca.

De cara al 2009 Ràdio Pista ha preparat nous projectes, entre els quals es troba la col•laboració amb COM Ràdio, un conveni de pràctiques amb la Universitat de Vic, la incorporació d’informatius, el canvi de quatre a catorze programes dins la seva graella de programació, i la mancomunitat amb altres ràdios de la comarca. Iglesias destaca la necessitat de crear una mancomunitat de ràdios de la zona sud d’Osona, ja que permetrà suplir les deficiències informatives que es té als petits pobles de la zona.
Etiquetes: