25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu incporpora el davanter Martín Aguilar procedent del Camprodon

Per contra Oriol Vila deixa el Manlleuper fitxar pel Palamós

G.Moral 30 de novembre de 2017 a les 16:28
Martin Aguilar nou jugador de l'AEC Manlleu

Aquesta setmana s’ha fet oficial l’incorporació d’un nou jugador al primer equip de l’AEC Manlleu. Es tracta de Martín Aguilar, davanter molt ofensiu i amb gol. Un perfil que el Manlleu necessita per acabar de polir la seva manca de definició de cara a porteria.


Aguilar, natal de Besalú, arriba a Manlleu procedent del Camprodon que milita a Segona Catalana. Un Camprodon que està complint a la categoria situat a la 7a posició de la taula amb 18 punts i amb 17 gols a favor, dels quals 7 han arribat a botes del mateix Martin Aguilar. Uns nombres que demostren el gol del jove davanter que s’ha de fer fort al capdavant de l’atac.


Per contra, el club també ha anunciat la marxa d’Oriol Vila al Palamós. El mig centre va arribar a l’estiu al municipal amb l’objectiu d’organitzar el joc de l’equip i aportar experiència al centre del camp. El seu pas pel club quadribarrat va deixar bones sensacions i dos gols al palmarès. Vila va arribar procedent al Llagostera B i ara canvia de categoria per pujar a Tercera Divisió per reforçar un Palamós que no es troba en el seu millor moment de forma.

Oriol Vila presentat a Palamós

Etiquetes:
Esports