26 d'abril de 2024

L'Institut del Ter entra oficialment al Projecte Magnet de la Jaume Bofill

El centre ja havia engegat fa uns mesos el projecte en aliança amb el Museu del Ter

Enric Gil 4 de desembre de 2017 a les 13:18
La signatura del conveni, l'any passat | elter.net

L’Institut del Ter ha entrat oficialment al projecte Magnet de la Fundació Jaume Bofill en aliança amb el Museu del Ter. Així ho va avançar la regidora d’Educació de Manlleu, Marta Alsina, en l’últim ple de novembre. Es tracta d’un programa inspirat en les Magnet Schools dels Estats Units, que funcionen des dels anys setanta.

El Projecte, però, fa uns dos anys que s'estava seguint i, de fet, l'any passat ja es va signar un conveni amb el Museu. Al llarg d'aquest temps han impulsat conjuntament diverses activitats i des del centre se'n fa una valoració positiva.

L’objectiu del Magnet és “desenvolupar un projecte innovador i de qualitat que es converteixi en referent del territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa”. Rep el suport del Departament d'Ensenyament i de l'Instititut de Ciències de l'Educació de la UAB i fins ara l'Institut del Ter no s'hi havia pogut sumar oficialment perquè té una durada de quatre anys i el 2015 estava a la meitat.

Escola Puig Agut
La regidora també va explicar que de moment l’escola Puig Agut i la seva aliança amb l’Escola de Música de Manlleu no hi han entrat, però en un futur proper no es descarten col·laboracions amb la Jaume Bofill.

Projecte Magnet de la Fundació Jaume Bofill

Etiquetes:
Ràdio Manlleu