24 d'abril de 2024

Gurb aprova un pressupost de 5,7 milions d'euros amb el vot en contra d'ERC, que el considera 'poc ambiciós'

Segons CiU, la residència d’avis i els pisos per a joves es faran quan es desenvolupi un pla parcial

El Ter 29 de desembre de 2008 a les 14:35
Una imatge de l'Ajuntament
L’equip de govern de Gurb va aprovar amb el vot en contra d’ERC el pressupost de 2009. L’oposició al·lega ‘falta de projectes’ i d’ambició. El pressupost, que és de 5,7 milions d’euros, no preveu segons ERC cap partida per promoure nous habitatges protegits ni per posar en marxa una residència per a la gent gran.

L’alcalde, Joan Roca, diu que el pressupost es confecciona de manera que sigui ‘creïble’, en un moment en què les finances de l’Ajuntament estan ‘sanejades’. Segons Roca, els retrets que els fa ERC són precipitats, ja que la residència d’avis i els pisos de protecció oficial per a joves es faran quan es desenvolupi el pla parcial de Ca l’Arqués.

En relació a les inversions, hi ha 1 milió d’euros per urbanitzar i renovar la carretera de Sant Bartomeu, tot i que s’estima que el cost total pot superar els 5 M€. També es preveu la urbanització del sector ‘Martinecs’, amb un cost de 2,2 M€ que seran assumits pels veïns. ERC va denunciar també al ple que, a un mes de tancar l’exercici 2008, restava per executar més del 70% del pressupost aprovat aquest 2008. L’alcalde explica que això es deu al projecte de La Ronda, de 12 milions d’euros, que tot just es va adjudicar a l’estiu i que ha de quedar acabat el 2009.
Etiquetes:
Política Municipal