26 d'abril de 2024

Un gol de Cristian Martínez dóna la victòria al Manlleu davant el Castellar (1-0)

Partit ensopit que va tenir prou amb un gol al minut 3 de partit per sumar la cinquena victòria consecutiva a casa

G.Moral 4 de desembre de 2017 a les 17:25
Manlleu - Castellar

Una nova victòria del Manlleu a casa i amb aquesta ja en suma cinc consecutives. Cristian Martínez va fer l´únic gol del partit només començar la primera part. Tot i la victòria, el conjunt de Jordi Salvanyà va patir de valent per aconseguir sumar a casa davant el cuer de la categoria el Castellar.

La primera jugada de perill va donar lloc a l’únic gol del partit. Errada de la defensar del Castellar que com un murri el davanter manlleuenc, Cristian Martínez, s’anticipava al defensor i fa pujar l’1 a 0 al marcador. A partir d’aquí la primera part no va tenir gaire res més a excepció d’una rematada de Raül pel Manlleu i d’un intent de xilena del jugador visitant Víctor Leon.

La segona part, més del mateix. El Castellar va sortir més endollat però només s’acostava a la porteria de Carbó a pilota aturada i amb alguna jugada amb poc perill. No hi havia dominador clar, però tampoc gaires ocasions. Al minut 56 s’estrenava amb la samarreta manlleuenca el nou fitxatge Martín Aguilar. El seu debut no va ser profitós per l’equip però si que va deixar bones sensacions, amb una ocasió al minut 70 però que va acabar amb res. També va mostrar la seva condició de creador cedint una passada clau a Cristian Martínez per intentar fer el segon però que de nou va acabar sense recompensa. Jordi Pla també va tenir el segon molt aprop però la seva rematada de falta, tot i està, sol va acabar a les mans del porter que va desviar a córner. De nou a pilota aturada Dan Coll va tenir una nova ocasió a l’últim compàs de partit però la seva rematada va acabar fora. Amb el partit controlat, el Manlleu encara va tenir temps d’ampliar el marcador al temps de descompte quan el col·legiat va anul·lar un gol a la nova incorporació manlleuenca.

Tot i patir, el Manlleu suma una nova victòria a casa i ja en són cinc. Ara el Manlleu és sisè sumant 23 punts.