26 d'abril de 2024

El Manlleu recupera la victòria al derbi contra el Taradell (4-2)

El derbi comarcal jugat aquest dissabte va ser un partit vibrant en què tots dos equ

CP Manlleu 4 de desembre de 2017 a les 17:59

El derbi comarcal entre el CP Malleu i el CP Taradell jugat aquest dissabte va ser un partit vibrant en què tots dos equips van ser valents a l’hora de buscar una victòria que es va emportar el conjunt manlleuenc per 4 gols a 2.

El partit es va iniciar amb bones ocasions a banda i banda. El Manlleu es va començar a trobar especialment còmode a l’equador del primer temps, moment en què el Taradell va intentar sorprendre amb un xut de Dani Rodríguez que es va estavellar al pal. El Manlleu va mantenir la fermesa i Adrià Ballat va obrir el marcador poc després amb un xut des de la zona de tres quarts que va entrar per l’escaire. Abans del descans, Eduard Genís va estar a punt d’empatar amb una doble ocasió que va aturar Jordi Garcia.

Tot just començar la segona part, Marc Prat va fer el segon amb una arribada pel costat dret i un potent xut creuat. Uns minuts més tard, el Taradell va entrar al partit amb un xut de lluny de Marc Soler. El partit es va tornar a igualar i Dani Rodríguez, a falta d’un quart d’hora pel final, va aconseguir l’empat amb un altre xut des de llarga distància.

El Manlleu va haver de patir per fer-se novament amb la iniciativa a l’electrònic. Adrià Ballart va aprofitar la desena falta directa taradellenca per marcar el 3 a 2. El Taradell va afegir un jugador més de pista als últims instants. El Malleu va treure ràpid una falta als últims segons i Albert Bigas, a porteria buida, va sentenciar amb el quart.

FITXA TÈCNICA
CP Manlleu.- 4: Jordi Garcia, Aniol Mangas, David Martí, Marc Prat i Adrià Ballart -cinc inicial- Albert Bigas, Roc Pujadas i Pol Molas.
CP Taradell,- 2: Albert Dalmau, Xavier Soler, Marçal Casadevall, Marc Soler i Daniel Rodríguez -cinc inicial-, Albert Benito i Eduard Genís.

Gols: 1-0, Adrià Ballart, min 16; 2-0, Marc Prat, min 25; 2-1, Marc Soler, min 27; 2-2, Dani Rodríguez, min 34; 3-2, Adrìà Ballart (f.d.), min 42; 4-2, Albert Bigas, min 50.