25 d'abril de 2024

Arrenca la campanya electoral del 21-D

Els partits amb representació a Manlleu comencen amb l'enganxada de cartells

Enric Gil 5 de desembre de 2017 a les 11:34
El referèndum de l'1-O estarà ben present a la campanya | ACN

La maquinària de la campanya de les eleccions del 21 de desembre ja està en marxa i aquest dilluns a la matinada les diferents formacions representades a l’Ajuntament de Manlleu van començar l’encartellada, alguns en diferents espais de la ciutat i d’altres fent pinya amb companys de la comarca a Vic. De moment, encara no hi han actes electorals confirmats que facin parada a Manlleu.


La campanya del 21-D estarà marcada per una conjuntura política extraordinària, amb la intervenció a la Generalitat per part de l'estat espanyol a través de l’article 155 i l’empresonament del vicepresident Junqueras, el conseller Joaquim Forn i els líders de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart; aquests últims aviat farà dos mesos que estan en presó preventiva.


Tensió


En l'enganxada de cartells d'aquest dilluns, la portaveu del PSC a Manlleu i diputada Marta Moreta va denunciar a Twitter que a Vic "ens van insultar i increpar" i "un encaputxat va arrencar tots els cartells" dels socialistes. 


A Manlleu és una incògnita cap a on aniran els resultats de les eleccions del 21-D, tenint en compte els fets dels últims mesos i que en els darrers comicis del 27-S ERC i el PDeCAT -ara Junts per Catalunya- es van presentar sota el paraigües de Junts pel Sí.

Acte d'ERC celebrat a Vic, amb la presència de l'alcalde Àlex Garrido i regidors d'ERC i MÉS de Manlleu | ACN

Regidors del PDeCAT de Manlleu | @PDeCATManlleu

La CUP Manlleu, encartellant | @gerardvallejo

Marta Moreta, enganxant el cartell a Vic | @MartaMoreta

Etiquetes:
Política Municipal