26 d'abril de 2024

«Petits Regals», un disc solidari amb participació manlleuenca

L'Associació Sant Tomàs celebra el 50è aniversari amb un CD nadalenc de músics d'Osona

elter.net 5 de desembre de 2017 a les 14:11
Paula Valls participa al CD també amb una cançó

L’associació Sant Tomàs ha editat el disc recopilatori solidari “Petits Regals” aprofitant la celebració del 50è aniversari i amb la col·laboració d’Ona Digital. Entre els músics que hi han contribuït voluntàriament hi ha els manlleuencs Guillem Roma, Paula Valls, Pep Poblet i Roger Usart. De totes les peces destaca la que porsa nom al disc, creada pel mateix Roma.

La cançó “Petits regals”, creada especialment per l’ocasió, compta amb les veus de Paula Valls, Ju, Josep Montero, Arnau Tordera, Roger Usart, Laura Cruells, Pep Sala, Sey Sisters, Guillem Ramisa i el saxo de Pep Poblet. Una cançó que ja volta per les xarxes i que de ben segur sonarà per Nadal.

Altres temes
El CD també inclou un segon tema inèdit de la gurbetana Ju i el seu pare Ricard Puigdomènech, "Estat latent". A més, hi ha “L’Esperit xai” d’Oques Grasses, “Regala petons” d’Obeses, “És Nadal al món” de Catarres, “El que senties per Nadal” de Pep Sala, “L’altre nit de Nadal” de Nyandú, “3/24, àngel de la guarda” de La Iaia, “El cant dels ocells” de Pep Poblet, “Years” de Paula Valls i “Bon Nadal” de Quimi Portet.

El disc és solidari i el que es recapti anirà a parar a l’Associació Sant Tomàs.

Compra el disc

Etiquetes:
Cultura