25 d'abril de 2024

Compte enrere pel Badanadal a Manlleu

La pista de gel obrirà al matí d'aquest divendres

elter.net 6 de desembre de 2017 a les 12:06
La pista de gel en una edició anterior del Badanadal | elter.net

L'obertura de la pista de gel de la Plaça Fra Bernadí de Manlleu aquest divendres marcarà l'inici del Badanadal, que durarà un mes sencer. La pista ja funcionarà des de les 11 del matí, però s'inaugurarà oficialment a 2/4 de 6 de la tarda, quan també es farà l'encesa de llums de Nadal de la ciutat.



La zona gran per patinar serà de 650m2 i hi haurà una segona pista de gel de 100m2 pels més petits. Al costat de la pista, un any més s'instal·larà el triple tobogan de gel de més de 20 metres per baixar-hi amb trineu. L'horari per patinar serà d'11 del matí a 8 del vespre en dies laborables i d'11 del matí a 9 de la nit en dissabtes, diumenges i festius. Als dies lectius es podran reservar les pistes de gel de les 8 a 4 de la tarda per patinar en grup.


A Plaça també s'habilitarà la carpa climatitzada amb servei de ludoteca, zona de jocs, tallers infantils i altres activitats. En els dies laborables, l’espai també oferirà un servei de casal de nadal, i disposarà d'un espai de cafeteria i creperia.


Més informació del Badanadal

Cartell del Badanadal 2017

Etiquetes:
Societat