23 d'abril de 2024

El Club Bàsquet Torelló organitza el saló temàtic de Nadal

La competició es disputa en format lligueta amb dos grups de tres equips i els dos primers de cada grup juguen la final

El Ter 29 de desembre de 2008 a les 14:52
Els guanyadors del torneig masculí, el Joviat la Salle
El Club Bàsquet Torelló organitza aquest dilluns i dimarts el saló temàtic de Nadal i un torneig de bàsquet infantil. Les activitats tenen lloc al pavelló municipal al matí i a la tarda.

Al matí de deu a una s’organitza el saló temàtic amb activitats esportives molt variades tant per iniciats al món del bàsquet com per a nens i nenes que no el practiquen. Anna Farrés, la directora tècnica del Club Bàsquet Torelló, explica que el primer classificat del torneig, el masculí, ha estat el Joviat la Salle, en imposar-se a la final el CB Torelló

A les tardes es disputa el torneig infantil de bàsquet Vila de Torelló. Aquest dilluns a la tarda es disputa la competició en categoria masculina amb la participació de sis equips: el Torelló, el Tona, el Llavaneres, l’Ametlla, el Solsona i el Joviat-La Salle. Demà es disputa la competició femenina amb la participació del Torelló, el Tona, el Begues i el Joviat-La Salle. La competició es disputa en format lligueta amb dos grups de tres equips. Els dos primers de cada grup juguen la final.
Etiquetes:
Esports