27 d'abril de 2024

El Boira Baixa celebra 15 anys «de lluita col·lectiva»

El Casal Popular organitza diferents activitats que culminaran amb una Festa per la República, després de les eleccions

elter.net 13 de desembre de 2017 a les 10:47
El Casal s'ha compromès en la defensa de la República | @boirabaixa

El Casal Popular Boira Baixa està d’aniversari i celebra els 15 anys de vida amb tallers i activitats durant més d’una setmana reivindicant “socialisme, feminisme i totes les independències que volem construir”. Fent balanç a través d’un comunicat, recorda que al llarg d’aquest temps “hem enfortit la lluita de base i l’assemblearisme” i que “hem decidit organitzar-nos en comptes de conformar-nos, i polititzar-nos en comptes d’alienar-nos”.


Les activitats començaran aquest dijous a la tarda amb un Taller de Tions a la Plaça Fra Bernadí i continuaran divendres amb una jornada centrada en Palestina. Projectaran el documental “Arrels de Resistència”, una producció del grup de solidaritat amb Palestina La Recol·lectiva, i obriran un debat posterior que comptarà amb l’activista siriano-palestí del col·lectiu Crida Migratòria, Mohammad Alsharqawi, i membres de La Recol·lectiva. Un cop finalitzat el debat serviran un sopar palestí i faran el concurs de preguntes de l’Esquerra independentista “Militant”.


Les activitats continuaran dissabte amb Dinar d’Aniversari i Olimpíades Populars i una última celebració divendres de la setmana que ve anomenada Festa per la República, justament el dia després de les eleccions del 21-D.


Consulta les activitats del 15è aniversari del Casal Popular Boira Baixa

Cartell de les activitats

Activitats de divendres

Etiquetes:
Societat