25 d'abril de 2024

Manlleu es bolca a «La Marató» de TV3

La ciutat participa en la recollida de fons del programa, aquest any dedicat a les malalties infeccioses

Enric Gil 15 de desembre de 2017 a les 13:48
La Plaça Fra Bernadí amb activitats per "La Marató" de TV3, l'any passat | C.Navarro GFM

La Marató de TV3 torna a mobilitzar Manlleu amb una multitud d’activitats per recollir fons destinats a la investigació de les malalties infeccioses. La jornada principal és diumenge, coincidint amb el programa especial de la televisió pública catalana, però abans també hi han propostes.

Aquest divendres, l’Ateneu acollirà a les 9 de la nit un concert solidari organitzat per les Associacions de Mares i Pares (AMPA) de les escoles de Manlleu amb l’actuació de diversos “combos” de l’Escola de Música. 

L’endemà dissabte, el Centre de Teràpies Àmbit Salut Manlleu organitzarà uns entrenaments solidaris matinals TDC/HIT “Mou-te per la Marató”. A la tarda, hi haurà a les 4 un Concert Solidari de Cant Coral dels casals de la gent gran de Manlleu i Torelló i de l’Institut del Ter al Casal Cívic Frederica Montseny. I a les 6, una actuació de Teatre Solidari a l’Escola Pompeu Fabra amb la representació d’”El Patufet” pel grup Més Que Pares, format per mares i pares d’alumnes del centre.

Més tard, a les 8 del vespre, la Coral Serpencanta oferirà el tradicional Concert de Nadales solidari a l’Església Auditori de La Salle.

Diumenge, dia central
Diumenge al matí serà el dia que concentrarà més moviment, amb la Plaça Fra Bernadí com a centre neuràlgic, on hi hauran actes des de 2/4 de 10 amb diferents activitats, tallers, inflables, jocs per la mainada, cotxes visitables, etc.

A l’escenari de les escales també hi faran actuacions breus diferents entitats manlleuenques a partir d’1/4 d’11 del matí: Pastorets, Geganters, Estudi 67, Tabalers, escoles de Manlleu, Gimnàs Fina, Gimnàs Som Esport, escoles de música, Hook School Club Boxa Manlleu, escola de ballet Maria Cinta i actuacions flamenques.

A més, al matí a Plaça també es correrà la Cursa Atlètica Solidària, paral·lela a una gran exhibició i Màster Class d’spinning, un acapte del Banc de Sang, una Tómbola extraordinària i una Rifa solidària de pernils, cava i vi.

El Col·legi del Carme Vedruna, per la seva banda, obrirà l’Aula de Música per un Campionat Solidari d’Escacs, amb categories per adults i nens, de 10 a 2 del migdia. I al Pavelló Municipal se celebrarà un quadrangular solidari d’hoquei patins de veterans amb equips de Vic, Voltregà, Roda de Ter i Manlleu, a més del sorteig d’un pernil i aportacions solidàries.

Programa d’actes complet de La Marató de TV3 a Manlleu

Etiquetes:
Societat