26 d'abril de 2024

Igualtat i respecte en un derbi Vic - Manlleu que acaba en empat (1-1)

L'igualtat, l'intensitat i el gran gol de Martí Soler va ser el més destacat del partit

G.Moral 18 de desembre de 2017 a les 17:00
Afició manlleuenca al Municipal de Vic

Derbi realment igualat al camp i a la grada, tot i la tensió que hi ha en aquest derbi osonenc. Una part per a cada equip va fer que finalment el partit acabés en taules demostrant així l’igualtat entre els dos conjunts, que segueixen separats per un punt a la classificació.


Tant Vic com Manlleu es van mostrar molt intensos buscant la contundència en les jugades en tot moment. El  conjunt local va portar l’ iniciativa en el primer temps, en part gràcies a Manlleu molt tancat a darrere pot ser per la dificultat que va tenir durant els primers compassos de sortir amb al pilota controlada. Tot i així el treball en defensa manlleuenc també va condicionar al Vic, que va generar poques ocasions de perill a la porteria de Carbó. La minut 29 arribaria la jugada més clara del partit quan Carles Roca va enviar el seu xut al pal. Just després arribaria el primer gol del partit. Jugada molt ben executada entre Carrascal i Peque per la dreta que cedeixen al mateix Carles Roca que xuta a porteria, Carbó refusa però la pilota cau a peus de Fredi que xuta a porteria obrint el marcador pel Vic. Un gol que va trastocar al Manlleu que esperava amb insistència que el col·legiat xiulés el descans.


Jordi Salvanyà va canviar el sistema a la segona part per tal de buscar entrades a la porteria defensada per Reig, un canvi que va funcionar. El partit va agafar molt més ritme, un Peque endollat portava el perill del Vic, però el Manlleu també buscava la porteria de Reig amb insistència. El partit es va obrir, però de nou Martí soler, va sortir a la defensa del Manlleu. El capità manlleuenc que en aquesta ocasió jugava de lateral, va treure’s una jugada per emmarcar per banda dreta després de desfer-se d’un rival va col·locar la pilota amb tal astúcia a la porteria vigatana sense que Reig pogués fer res per evitar-ho. Empat al marcador i el joc seguia sent molt intens, de fet el Vic es podria haver endut el partit a l’últim minut.  Mia Valls des del mig del camp, va començar a superar adversaris i es va acabar plantant sol davant de Carbó però el seu xut va acabar a la creueta de la porteria manlleuenca.


Finalment empat que va tenir un mal regust per ambdós conjunts que en diversos instants del partit es van merèixer més. Ara la Primera Catalana s’atura fins passat festes, concretament fins el proper 7 de gener quan el conjunt de Jordi Salvanyà rebrà el Lloret al Municipal.

Etiquetes:
Esports