27 d'abril de 2024

Victòria del CP Manlleu femení a Liceo (0-2) acabant el 2017 líder

La victòria a Galícia fa que el Manlleu es col·loqui provisionalment líder de l'Ok Lliga femenina

CP Manlleu 18 de desembre de 2017 a les 17:09
cpmanlleu.com

El Manlleu va sumar aquest dimarts la seva quarta victòria consecutiva en l’últim tram del 2017 després de superar el Liceo per 0 a 2. L’últim partit abans de l’aturada de Nadal es va resoldre amb molta igualtat a la pista i dos gols de Laura Barcons.

Durant tota la primera part, els dos equips van tenir dificultats per obrir el marcador gràcies a l’encert de les dues porteres i la manca de definició en atac. El primer gol manlleuenc va arribar a falta de menys de dos minuts pel fina amb una jugada culminada per Barcons.

Una targeta blava per Maria Pujadas a l’equador del segon temps va donar la possibilitat al Liceo d’empatar el patit, però Maria Sanjurjo no va ser capaç de transformar la falta directa i el Manlleu va saber defensar la inferioritat numèrica a la pista. Minuts després, Sanjurjo veia la targeta blava. Ona Castellví no va poder superar Catherine Guscin, però en la mateixa jugada el Manlleu va marcar el segon, obra de Barcons.

Als últims minuts, el Liceo va apretar i va estar a punt de forçar la desena falta de les visitants, però el Manlleu va plantejar un bon desenllaç per emportar-se els tres punts i seguir al capdavant de la classificació.