26 d'abril de 2024

Derrota per la mínima del CP Manlleu a Alcobendas (1-0)

El Manlleu masculí va protagonitzar un partit disputadíssim a la pista del CP Reicomsa Alcobendas

CP Manlleu 18 de desembre de 2017 a les 17:11
cpmanlleu.com

El Manlleu masculí va protagonitzar un partit disputadíssim a la pista del CP Reicomsa Alcobendas, un dels rivals de la part alta de la classificació, però no va poder-hi puntuar en caure per 1 a 0.

El conjunt madrileny va marcar l’únic gol del partit a l’inici del matx, quan Jorge López va fer pujar l’1 a 0 a l’electrònic al minut 2. Els dos equips van ser incisius en atac i el Manlleu fins i tot va posar contra les cordes a l’Alcobendas a falta de deu minuts pel descans, però van saber mantenir l’avantatge durant tota la primera part.

El segon temps va començar amb el Manlleu carregant-se de faltes i donant l’oportunitat a Àlvaro Martínez, ex-manlleuenc, de marcar a través d’una falta directa. Jordi Garcia va defensar bé la porteria per donar esperances al Manlleu. Adrià Ballart, a falta de quinze minuts, també va buscar sort amb una falta directa que no va poder transformar.

Els últims minuts van ser vibrants, novament amb una falta directa per a cada equip. Aleix Vera no va poder transformar-la per l’Alcobendas, ni tampoc Aniol Mangas, qui va tenir l’ocasió a falta de només 4 segons pel final del partit.